idee Expert AdvisorJe loopt al een tijdje rond met een strategie en vraagt je af of je deze winstgevend kunt traden. Of je trade al een tijd een systeem en je wilt dit graag automatiseren. Wat je reden ook is, wij begrijpen we hoe belangrijk het is om een systeem (algoritme) te vertalen naar een solide Expert Advisor. Wij kunnen voor u een betrouwbare Expert Advisor ontwikkelen. We hebben ervaring in het systemisch handelen met Expert Advisors en ontwikkelen daarvan. Wij bouwen voor het Metatrader 4 en 5 platform. De kosten zijn sterk afhankelijk van de complexiteit en functies van de door u gewenste Expert Advisor. Het kan al vanaf €299 (excl. btw). Neem voor vragen contact op met onderstaand contactformulier.

Waarom expertadvisor.nl?

Het laten ontwikkelen van een betrouwbare Expert Advisor is een proces waarin wij zijn gespecialiseerd. Een goede Expert Advisor is meer dan een vertaalslag van idee naar product. Een goede Expert Advisor houdt namelijk rekening met de verschillende marktcondities waarin jij jouw Expert Advisor wilt laten handelen of backtesten. Naast maatwerk zullen we dus actief met je meedenken zodat jij zo goed mogelijk wordt geholpen. Wij ontwikkelen een Expert Advisor altijd voor en met de klant. Ons doel is het laten ontwikkelen van een Expert Advisor waar je trots op kunt zijn en die jouw strategie tot in de puntjes uitvoert.

Proces

Bij het ontwikkelen van een Expert Advisor is een stapsgewijs proces. Lees van te voren goed de stappen door zodat je goed op de hoogte bent van het proces en het zo optimaal mogelijk kunt benutten.

Technische haalbaarheid

Als eerste zal vastgesteld moeten worden of je idee of strategie te vertalen is naar Expert Advisor. Misschien heb je al een indicator en wil je deze verwerken in een Expert Advisor. Op dat moment zal beoordeeld moeten worden of dat technisch mogelijk is.

Werkovereenkomst

Bij het opstellen van de werkovereenkomst zullen al jouw wensen voor de Expert Advisor nauwkeurig worden verwerkt in een werkovereenkomst. Zo heb je altijd  helder voor ogen wat je hebt besteld en hebben onze programmeurs een duidelijk handvest. Op basis van de werkovereenkomst zal een offerte worden opgesteld.

Aanbetaling

Zodra wij een werkovereenkomst hebben gemaakt en je akkoord gaat met de offerte zul je een aanbetaling moeten doen van 50% omdat het gaat om maatwerk. Hiermee wordt het startschot gegeven voor het maken van jouw Expert Advisor.

ONTVANGST EXPERT ADVISOR

Afhankelijk van de complexiteit van de Expert Advisor kunnen we in de meeste gevallen binnen zeven werkdagen een prototype van de Expert Advisor opsturen.

NIEUWE FUNCTIES OF AANPASSINGEN

Wil je na ontvangst van je Expert Advisor of indicator nieuwe functies of eigenschappen laten toevoegen? Bedenk je dan wel dat hiervoor een nieuwe werkovereenkomst wordt gemaakt. Bedenk daarom van te voren goed wat je precies wilt.

Betaling

Bij ontvangst van je complete Expert Advisor sturen we je een factuur van de resterende 50% die we overeen zijn gekomen in de werkovereenkomst.

Neem voor vragen contact op met onderstaand contactformulier. Let op! Soms komen reacties van Experadvisor.nl in de spam box